To Report an Outage Call 1-800-832-2667

Like VEC on Facebook!

About Us

Board Meeting Agendas

Regular Meeting of the Board of Directors
of
Vermont Electric Cooperative, Inc.
To be Held August 26, 2014 at 12:00 Noon in the RPN Boardroom
At VEC Offices in Johnson, Vermont 

 

1.  Call to Order                                              

12:00pm                                                                         

                                                                                                      

2.  Safety Drill                                                                  

(5 Minutes)                                                                    

12:00pm – 12:05pm                                                       

                                                                                                      

3.  Approve BOD Minutes                               

(10 Minutes)                                                                  

12:05 pm – 12:15pm                                                      

Board Action Requested: Approve 7/29/14 Regular Board Meeting Minutes       

                                                                                                      

4. Member Input - Discussion Only

(15 Minutes)                                                             

12:15pm – 12:30pm                                                       

                                                                                                      

5. CEO Summary - Discussion Only

 (15 Minutes)                                           

12:30pm – 12:45pm                                                       

                                                                                                      

6.  Managers’ Updates - Discussion Only

(45 Minutes)                                                         

12:45pm – 1:30pm                                                         

  • Financial Update                                                          
  • Operations Update                                                        
  • Corporate Services                                                         
  • Safety Update                                                                 
  • General Counsel Update                                                

                                                                                  

7.  Cyber Security Demonstration - Discussion Only

(30 minutes)                                                                 

1:30pm – 2:00pm                                                           

                                                                                                      

Break / 15 Minutes                                                       

2:00pm – 2:15pm                                                           

                                                                                                     

8. SUNDA Project - Board Action Requested

(60 minutes)                                                                   

2:15pm – 3:15pm                                                           

                                                                                                      

9. ISO New England Presentation - Discussion Only

 (30 Minutes)                                                                  

 3:15pm – 3:45pm                                                           

                                                                                                      

10. Conflict of Interest, Petition, - Discussion Only

(30 Minutes)                                                                  

3:15pm – 4:15pm                                                           

                                                                                                      

11. Committee Reports - Discussion Only

 (15 Minutes)                                                               

  4:15pm – 4:30pm                                                           

  •   Governance Committee Meeting – 8/12/14                  
  •   Conflict of Interest Committee                                      

                                                                                                      

12. Other Business                                                              

 (15 Minutes)                                                                  

 4:30pm – 4:45pm                                                           

                                                                                                      

13.  Adjourn                                                                       

 4:45pm                                                                           


AddThis
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 59